Panel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre
  • Air ProPanel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre
  • Air ProPanel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre
  • Air ProPanel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre
  • Air ProPanel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre

Panel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre

Panel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre
Bobot ringan lan panel langsing supaya gampang transportasi lan instalasi; Modul magnetik ndhukung layanan ngarep lengkap; Kunci cepet internal mbisakake lemari gabungan kanthi cepet; Dhukungan instalasi tembok, tumpukan, gantung, instalasi gantung.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Panel LED 90 Derajat Ngarep Kanggo Tampilan LED Kolom Squre

Bobot Litestar Ultra Ringan lan Seri Panel Langsing Kanggo Transportasi lan Instalasi sing Gampang.Modul Magnetik Ndhukung Layanan Depan Lengkap.Kunci Cepet Internal Ngaktifake Kabinet Gabungan Kanthi Cepet.Dhukungan instalasi Wall-mounting, Stacking and Hanging

Pitch Pixel:P2mm
Ukuran Panel:960 * 240mm & 720 * 240mm
Padhang: 1.000 unit
Garansi: 3 Taun
Sertifikat: CE / (EMC + LVD) / FCC / ETL / CETL
Aplikasi:Stages, Bandara, hotel, klub malam, pusat perbelanjaan, pameran lsp

Bentuk 90 derajat

Kabinet nganggo pinggiran bevel bisa nggawe tampilan LED kanthi derajat 90 derajat

Duwe pilihan panel 960 * 240mm lan 720 * 240mm

Magnet modul nyedhot ndhukung layanan ngarep

90 degree led panel


Multi-aplikasi

Kabinet kanthi sudut bevel bisa nggawe kolom persegi 90 derajat,Uga ndhukung nggawe tembok video sing dipimpin rata

90 degree led display


Parameter

90 degree led display parameter


Proyek


Outdoor LED cylider               Flexible rental led display



Tags Panas: Panel LED 90 Derajat Depan Kanggo Tampilan LED Kolom Squre, China, Pangopènan sing gampang, Pabrikan, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.