OFD Series Ruangan anti-debu kanthi bobot cahya tetep tampilan LED kanthi modul bukti banyu pangopènan ngarep kanggo Signage LED ruangan
  • Air ProOFD Series Ruangan anti-debu kanthi bobot cahya tetep tampilan LED kanthi modul bukti banyu pangopènan ngarep kanggo Signage LED ruangan
  • Air ProOFD Series Ruangan anti-debu kanthi bobot cahya tetep tampilan LED kanthi modul bukti banyu pangopènan ngarep kanggo Signage LED ruangan

OFD Series Ruangan anti-debu kanthi bobot cahya tetep tampilan LED kanthi modul bukti banyu pangopènan ngarep kanggo Signage LED ruangan

OFD Series Ruangan anti-debu kanthi bobot tetep tampilan LED kanthi modul bukti banyu pangopènan ngarep kanggo Signage LED ruangan yaiku panel bobot Ultra- Langsing lan Ultra-ringan Litestar 768 * 960mm seri anti-debu bobot njaba sing dipimpin seri tampilan sing dipimpin dirancang kanggo ruangan aplikasi instalasi tetep kanthi tingkat IP dhuwur. Modul anti-bledug kanthi nutup modul nglindhungi modul lan komponen liyane saka lebu lan sumur lembab. Uga, desain papan HUB, kabel gratis ing modul. Lan tipis tipis (ketebalan 90mm) njamin bobot entheng. Tampilan LED ndhukung pangopènan sisih ngarep lan mburi sing cocog kanggo tampilan sing dipasang ing tembok.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

OFD Series Ruangan anti-debu kanthi bobot cahya tetep tampilan LED kanthi modul bukti banyu pangopènan ngarep kanggo Signage LED ruangan

Litestar 768 * 960mm seri anti-debu bobot entheng sing ditanggepi seri tampilan dipimpin dirancang kanggo aplikasi instalasi tetep njaba kanthi tingkat IP sing dhuwur. Anti-bledug ditutup kanthi lengkapmodul nglindhungi modul lan komponen liyane saka bledug lan kelembapan. Uga, desain papan HUB, kabel gratis ing modul. Lan tipis tipis (ketebalan 90mm) njamin bobot entheng. Tampilan LED ndhukung pangopènan ngarep lan mburi sing cocog kanggo tampilan sing dipasang ing tembok lan papan reklame digital OHH.


Pitch Pixel:P10.66mm

Ukuran Panel:768 * 960mm

Bahan Panel:Aluminium / Wesi

Bobot panel:24kgs

Padhang:7.500 unit

Garansi:3 Taun

Sertifikat:CE / (EMC + LVD) / FCC / ETL / CETL

Aplikasi:Tanda-tanda sing dipimpin ruangan, papan reklame sing dipimpin ing njaba, tampilan sing dipimpin iklan ing njaba, tampilan sing dipimpin digital ing njaba, tandha sing dipimpin Gereja, tandha sing dipimpin sekolah, Papan sing dipimpin ruangan, papan reklame digital OOH lsp.



768 * 960mm langsing (90mm)lan kabinet bobot entheng (24kgs)

kunci cepet kanggo instalasi sing luwih gampang

Pangopènan ngarep water proof led tile / modul kanggo anti-bledug, anti asor lan anti-korosi.

Padhang sing paling dhuwur saka 10.000nit kanggo papan reklame sing dipimpin ruangan

Desain hub, ubin gratis kabel.

Ngirit energi (nggunakake lampu LED chip amba sing padhang lan pasokan listrik 3.8V kanggo ngirit daya 40%)

Outdoor LED signage


Parameter

Front maintenance LED signage


Proyek


Anti-dust LED Display





Tags Panas: OFD Series Ruangan anti-debu kanthi bobot tetep tampilan LED kanthi modul bukti banyu pangopènan ngarep kanggo Signage LED ruangan, China, Pangopènan sing gampang, Produsen, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.