Kabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire
  • Air ProKabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire
  • Air ProKabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire
  • Air ProKabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire
  • Air ProKabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire

Kabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire

Kabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire
Panel sewa casting casting Litestar 500 * 500mm kanthi dhukungan kunci sudhut mlengkung lan splicing, kothak sistem desain independen, modul LED layanan ngarep kanggo aplikasi ruangan, gabungan sing cocog kanggo tembok video LED sing kreatif, desain anti-benjolan nyedhiyakake proteksi sing luwih apik, penjaga lampu flip nglindhungi sudhut modul lan lampu sing dipimpin sajrone transit, klip kanggo masang kabel listrik lan sinyal, teknologi teknologi pabrikan seni.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Kabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video LED Video Kanggo Tampilan LED Hire

Litestar 500 * 500mm die casting nyewa panel sing dipimpin kanthi panel kurva inovatif sing ndhukung konvek lan tembok video sing dipimpin cekung, kothak listrik independen, panel ngarep sing prentah nganggo banyu sing dipimpin panel lanKothak LEDkanggo aplikasi ruangan, bentuk sing ora teratur biasa kanggo tembok video LED kreatif, desain anti-benjolan nyedhiyakake perlindhungan sing luwih apik, sandhangan penjaga lampu nglindhungi sudhut modul lan lampu sing dipimpin sajrone transit, klip kanggo masang kabel listrik lan sinyal. Minangka pilihan sing apik kanggo acara sampeyan.


Pitch Pixel:P1.9mm / P2.6mm / P2.97mm / P3.91mm/P4.81mm/6.26mm

Ukuran Panel:500 * 500mm

Bahan Panel:Aluminium mati-casting

Bobot panel:8kgs

Padhang:1.000 unit

Garansi:3 Taun

Sertifikat:CE / (EMC + LVD) / FCC / ETL / CETL

Aplikasi:Panggung nyewa tampilan sing dipimpin, layar sing dipimpin acara, layar sing dipimpin klub malam, panel pamimpin konser sing dipimpin, tampilan pameran sing disewakake Festival Musik, layar pamimpin Upacara sing dipimpin, Greja nyewa tampilan sing dipimpin dll.


Kothak LED pangopènan ngarep & mburi kanthi Kothak Tenaga sing bisa dicopot





Modul LED kanthi magnet ndhukung dhukungan ing ngarep lan mburi. Modul lan kothak listrik bisa lunga

liwat panel

Indoor rental LED cabinet


Kothak listrik lan modul Bukti Banyu

gasket nggawe kothak listrik dadi bukti banyu kanggo aplikasi ruangan

Komentar: Panel led sewa njero ruangan ora butuh gasket

Concave LED video wall



Modul LED kanthi desain gasket bukti banyu khusus ndadekake panel bisa dadi bukti banyu

lan dhukungan layanan ngarep ing wektu sing padha. (tampilan ngarep sing disewakake kanggo nyewa luar ruangan)

Komentar: Kanggo panel sing dipimpin sewa ruangan ora ana gasket.


Convex LED video wall



Tembok video bentuk kurva, Reguler & Ora teratur

Desain kunci kurva cerdas nggawe layar sing dipimpin entuk sudut kurva ± 10 °.

Ndhukung tampilan led sewa cembung lan cekung



Indoor Hire LED display



Panel LED ndhukung instalasi bentuk biasa lan ora teratur



Indoor rental LED cabinet



Kunci keamanan modul lan desain kunci dobel panel

Kunci keamanan modul bisa ndandani modul magnet ing panel kanthi aman kaping pindho


Indoor rental LED cabinet


                                          

Kunci dobel ngaktifake panel panel sing disewakake luwih kenceng tanpa kesenjangan



Indoor rental LED cabinet



Panel Joint sing luwih gampang lan luwih apik

Kejabi pin lokasi tradisional, ana magnet sing bisa nggabungake panel kanthi luwih gampang lan cepet.



Indoor rental LED cabinet



Kunci clasp bisa gabung karo panel ndhuwur lan mudhun kanthi cepet supaya bisa ngatasi instalasi.


Indoor rental LED cabinet



Perlindhungan sing luwih apik lan desain Anti-nabrak

Ana flip pengawal lampu ing papat sudhut panel kanggo nglindhungi sudhut modul sing dipimpin lan lampu sing dipimpin sajrone transit



Front maintenance hire led display



Loro sikil cembung ing sisih ngisor panel, bisa nyingkiri lemah sentuhan modul langsung (Desain anti-nabrak)

Front maintenance hire led display




Kabel Klip lan Indikasi LCD

Klip kanggo masang kabel listrik lan sinyal. Kabel kasebut bisa ditinggalake ing lemari sajrone transit lan gerakan kanggo macem-macem acara.



Front maintenance hire led display


Acara monitor LCD nggunakake wektu, informasi suhu & voltase. Lampu kilat lan sinyal uga tombol tes uga kasedhiya



Front maintenance hire led display



Ndhukung Instalasi tampilan Hanging lan Ground Stacking

Pelabuhan kanggo struktur susun lemah, gawe instalasi sampeyan luwih gampang lan luwih cepet.


Indoor Hire LED display


bar gantung bisa digantung panel sing dipimpin saka truss


Indoor Hire LED display


                                                Parameter

Indoor Hire LED display


Proyek

Indoor Hire LED display








Tags Panas: Kabinet LED Rental Ruangan Seri LSR Kanthi Modul Maintenance Ngarep Dhukungan Loro-lorone Cembung lan Cembung Video Wall Video Kanggo Tampilan LED Hire, China, Pangopènan sing gampang, Produsen, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.