Tampilan LED Layanan Lansing Ramping Indoor LSF Ruangan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi
  • Air ProTampilan LED Layanan Lansing Ramping Indoor LSF Ruangan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi
  • Air ProTampilan LED Layanan Lansing Ramping Indoor LSF Ruangan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi
  • Air ProTampilan LED Layanan Lansing Ramping Indoor LSF Ruangan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi
  • Air ProTampilan LED Layanan Lansing Ramping Indoor LSF Ruangan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi

Tampilan LED Layanan Lansing Ramping Indoor LSF Ruangan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi

Tampilan LED Layanan Lansing Ramping Indoor LSF Ruangan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi
Litestar 1.000 * 250mm & 750 * 250mm seri LSF dirancang kanggo aplikasi instalasi tetep ing njero ruangan digawe kanthi presisi tinggi casting casting kabinet aluminium lan instalasi LED mulus sing ditampilake bisa dipasang langsung tanpa struktur baja. Kabeh Kabel kabel data lan kabel listrik saka lemari internal, sambungan sing gampang, gampang dipasang lan gampang dirawat.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Tampilan Layanan Depan LSF Indoor Slim lan bobot entheng kanggo pusat blanja lantembok video ruangan konferensi

Litestar 1.000 * 250mm & 750 * 250mm LSF seri dirancang kanggo aplikasi instalasi njero ruangan

Iki digawe saka kabinet aluminium casting sing tepat banget kanggo flatness lan instalasi tembok video LED sing mulus

Tampilan LED bisa dipasang ing tembok langsung tanpa struktur baja. Kabeh Kabel data lan kabel listrik saka internal lemari,

gampang sambungan,gampang dipasang lan gampang dijaga.Modul magnetik ndhukung layanan ngarep lan mburi



Pitch Pixel:P1.953 / P2.604 / P2.97 / P3.91 / P4.81mm

Ukuran Panel:1.000 * 250mm & 750 * 250mm

Bahan Panel:Aluminium mati-casting

Bobot panel:5,2 & 4kgs

Padhang:1.000 unit

Garansi:3 Taun

Sertifikat:CE / (EMC + LVD) / FCC / ETL / CETL

Aplikasi:Layar sing dipimpin Hotel, Tampilan dipimpin restoran, Papan sing dipimpin blanja, Layar sing dipimpin toko, Tembok video Ruang Rapat, Gereja sing dipimpin, Layar sing dipimpin sekolah, lsp.


Bobot ringan super tipis 1.000 * 250mm lan panel panel * 750 * 250mm kanggo instalasi njero ruangan

Indoor LED video wall


Indoor slim led display


Ultra Slim and light weight

Tampilan LED instalasi sing dipasang, layar LED instalasi sing dipasang & tembok video LED sing dipasang ing tembok

Multi-installation ways

Akses modul LED ngarep ndhukung layanan ngarep lengkap (kabeh pasokan listrik, kertu kontrol lan kabel bisa dilayani saka ngarep)

Easy maintenance


Parameter


LSF series indoor ultra-thin light LED display parameters


Proyek

Indoor LED video wall



Tags Panas: Tampilan LED Depan LSF Seri Indoor Langsing Ringan dan Ringan Ringan kanggo pusat perbelanjaan gereja lan tembok video ruang konferensi, China, perawatan gampang, Pabrikan, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.