LDR Seri Biaya Kurva Penyewaan Dalam Ruangan Efektif Layar LED 500x500mm Panel Casting Aluminium Die Casting Kanthi Lampu LED lan Desain Proteksi Modul LED
  • Air ProLDR Seri Biaya Kurva Penyewaan Dalam Ruangan Efektif Layar LED 500x500mm Panel Casting Aluminium Die Casting Kanthi Lampu LED lan Desain Proteksi Modul LED
  • Air ProLDR Seri Biaya Kurva Penyewaan Dalam Ruangan Efektif Layar LED 500x500mm Panel Casting Aluminium Die Casting Kanthi Lampu LED lan Desain Proteksi Modul LED
  • Air ProLDR Seri Biaya Kurva Penyewaan Dalam Ruangan Efektif Layar LED 500x500mm Panel Casting Aluminium Die Casting Kanthi Lampu LED lan Desain Proteksi Modul LED
  • Air ProLDR Seri Biaya Kurva Penyewaan Dalam Ruangan Efektif Layar LED 500x500mm Panel Casting Aluminium Die Casting Kanthi Lampu LED lan Desain Proteksi Modul LED

LDR Seri Biaya Kurva Penyewaan Dalam Ruangan Efektif Layar LED 500x500mm Panel Casting Aluminium Die Casting Kanthi Lampu LED lan Desain Proteksi Modul LED

Seri LED LDR Biaya Nyewa Dalam Ruangan Efektif Layar LED 500x500mm Die Casting Panel Hire Aluminium Kanthi Lampu LED lan Desain Perlindhungan Modul LED
Seri LDR 500 * 500mm Litestar dirancang kanggo aplikasi acara sewa ruangan. Kabinet ringan lan tipis kanthi kunci cepet kanggo ngirit wektu instalasi. Panel nganggo kothak listrik independen sing bisa dicopot kanggo njupuk lan ngganti sing luwih cepet. Tampilan LED nyengkuyung lan instalasi stacking lemah. Modul magnetik ndhukung layanan ngarep lan mburi.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

LDR Series Cost Hire Curve Hire Efektif ing Tampilan LED 500 * 500mm Die Casting Panel Hire Aluminium Kanthi Flip Penjaga Lampu LED kanggo Modul lan Perlindhungan Lampu LED


Kabinet led njero ruangan Litestar nggunakake lampu LED ireng kanthi kontras sing luwih dhuwur kanggo kualitas gambar sing jelas kanggo acara sampeyan. Loker kurva bisa nggawe tampilan kurva LED kanggo tahap kreatif.


Pitch Pixel: P1.9 / P2.6 / P2.97 / P3.91 / P4.81 / P6.25 

Ukuran Panel: 500 * 500mm

Bahan Panel:Die Casting-Aluminium

Bobot:7.5KGS

Padhang:1.000NITS

Garansi:3 Taun

Sertifikat:CE / (EMC + LVD) / FCC / ETL / CETL

Aplikasi:Acara nyewa Tampilan LED, tampilan konser sing dipimpin sewa, panel sing dipimpin nyewa panggung, layar sing dipimpin sewa hiburan, tampilan sing dipimpin sewa pameran, pameran sing dipimpin pesta, tembok video sing dipimpin sewa gereja, lsp.


500 * 500mm hire type precise die casting cabinet. Easy and convenient for installation and disassembly. 

Cost effective hire led screen


Bobot kabinet LED mung 7.5kgs lan ambane mung 72mm.

Indoor hire led screen



Modul LED kanthi dhukungan magnet saka layanan. Loro modul lan bisa dicopotkothak listrik bisa mbukak lemari

Luwih gampang lan luwih cepet kanggo perawatan

LED lamp protection led panel



Kabinet LED kanthi konektor bar stacking, bisa ngunci struktur tumpukan langsung kanggo instalasi kanthi cepet

Led module protection hire led panel


Panyengkuyung loker kurva ± instalasi sudhut kurva kanggo nggawe tampilan sing dipimpin mlengkung kanggo tahapan sihir


Die casting aluminum hire led panel



 LED Lamp Guard Flip kanggo sudhut modul proteksi lan lampu sing dipimpin sajrone transit. Aja ngindhari masalah kerusakan tampilan sing dipimpin


hire curve led display



Tumpukan instalasi dipimpin layar led Hanging rent led led layar

Stacking installation hire led screen


                                                       Parameter

LED Parameter


Proyek

Projects



Tags Panas: LDR Seri Biaya kurva Hire Efektif Efektif Dalam Ruangan Layar LED 500x500mm Die Casting Panel Hire Aluminium Kanthi Lampu LED lan Desain Perlindhungan Modul LED, China, Pangopènan sing gampang, Produsen, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.