LSA Series Indoor HD 4K lan 2k LED TV Kanthi 16: 9 Aspect Ratio layanan ngarep Panel Pixel Pitch LED Video Wall Wall
  • Air ProLSA Series Indoor HD 4K lan 2k LED TV Kanthi 16: 9 Aspect Ratio layanan ngarep Panel Pixel Pitch LED Video Wall Wall
  • Air ProLSA Series Indoor HD 4K lan 2k LED TV Kanthi 16: 9 Aspect Ratio layanan ngarep Panel Pixel Pitch LED Video Wall Wall

LSA Series Indoor HD 4K lan 2k LED TV Kanthi 16: 9 Aspect Ratio layanan ngarep Panel Pixel Pitch LED Video Wall Wall

LSA Series Indoor HD 4K lan 2k LED TV Kanthi 16: 9 Aspect Ratio layanan ngarep Panel Pixel Pitch LED Video Wall Wall
Litestar bobot entheng lan seri pitch pixel sempit tipis sing dirancang kanggo tujuan akses ngarep lengkap lan aplikasi sing dipasang ing tembok. Ndhukung instalasi ngarep lan mburi kanthi sambungan sing gampang, gampang dipasang lan gampang dijaga.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

LSA Series Indoor HD 4K lan 2k LED TV Kanthi 16: 9 Aspect Ratio layanan ngarep Panel Pixel Pitch LED Video Wall Wall

Litestar bobot entheng lan seri pitch pixel sempit tipis sing dirancang kanggo tembok video sing dipimpin 4K, 4k lan 8K HD.Ndhukung instalasi layanan ngarep lan mburi kanthi sambungan sing gampang, gampang dipasang lan gampang dirawat.


Pitch Pixel:P1.27 / P1.58 / P1.78 / P1.95 / P2.54

Ukuran Panel:610 * 343mm

Bahan Panel:Aluminium mati-casting

PBobot anel:6kgs

Padhang:800nit

Garansi:3 Taun

Sertifikat:CE / (EMC + LVD) / FCC / ETL / CETL

Aplikasi:Kamar video tembok video LED, Ruang Video tembok video LED, TV video LED TV Station, Ruang Video LED Video, Pusat blanja dipimpin tampilan video lsp.



Panel LED jatah aspek 16: 9 cocog kanggo nggawe tembok video LED piksel cilik 16: 9.

4K LED Video wall



Panel led pitch piksel cilik yaiku bobot entheng (6kgs) lan lemari aluminium die casting sing tepat (59mm) sing tepat16:9 led display



Modul magnet ndhukung layanan ngarep. Tutup mburi panel bisa dibukak saka sisih mburi uga kanggo tujuan layanan mburi

Panel led piksel cilik ndhukung panel sisih ngarep lan mburi. Gawe cara instalasi supaya fleksibel.

Small pixel pitch video wall

Small pixel pitch led display


Sudut ndeleng sudhut tembok piksel cilik sing dipimpin tembok video, bisa duwe gambar sing cetha saka sudut pandang sing cetha

Front service LED video wall





Padhang sing sithik kanthi level abu-abu dhuwur nggawe gambar tampilan pucuk piksel sing apik luwih jelas.

Frekuensi penyegaran tinggi â ‰ ¥ 3840hz nggawe tampilan pixel pitch dipimpin kanthi noflickers nalika motret



Low brightness High refresh




Kabinet sing dipimpin 16: 9 ngidini tembok video sing dipimpin LED piksel sing apik supaya bisa nampilake efek tampilan 2K / 4K / 8K tanpakomprèsi

16:9 led cabinet




Bagan resolusi fHD HD /2k tembok video sing dipimpin / 4k Litestar tembok video LED cilik piksel cilik

Bagan resolusi full HD

parameters



Parameter

4K LED Video wall



Proyek


Front service panel small pixel audio LED video wall display




Tags Panas: LSA Series Indoor HD 4K lan 2k LED TV Kanthi 16: 9 Aspect Ratio layanan ngarep Panel Pixel Pitch LED Video Wall Wall, China, Pangopènan sing gampang, Produsen, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.