Babagan kita


Tim Sales Litestar ing Pameran


 

Litestar & Leder(kita perusahaan sing padha karo rong merek) minangka produsen lan penyedia solusi tampilan LED terkemuka ing Shenzhen, China. Kita luwih akeh nyedhiyakake industri tampilan sing dipimpin luwih saka 10 taun lan fokus ing pasar jaban rangkah. Kita terus ningkatake teknologi lan nganyarke produk supaya tetep ana ing ngarep industri tampilan sing dipimpin. Tampilan lan layanan sing dipimpin wis disetujoni dening para klien ing saindenging jagad.


Bangunan Pabrik Litestar


Kita duwe bangunan limang lantai. Kabeh pabrik kita 15.000 meter persegi. Kita wis ngalami insinyur R&D, tenaga ahli, mesin canggih lan jalur perakitan otomatis. Hardware sing apik banget minangka jaminan produk sing apik.



Kita ngurmati kualitas minangka garis urip lan ngerti manawa kualitas apik minangka dhasar hubungan bisnis jangka panjang. Saka bahan baku nganti manufaktur lan tes, kita nindakake kanthi ketat saben langkah miturut sistem kontrol kualitas internasional. QC independen mriksa kabeh langkah produksi kanggo njamin kualitas layar sing dipimpin rampung.


Lokakarya Produksi Litestar


Kita ngasilake kabeh jinis tampilan led ruangan lan njero ruangan, Produk kalebu artikel ing ngisor iki:

1. Tampilan ruangan sing dipimpin njaba / njero ruangan
2. Papan reklame digital ruangan / njero ruangan
3. Tembok video sing dipimpin ruangan / njero ruangan
4. Tampilan LED sewa ruangan / njero ruangan
5. Layanan ngarep / pangopènan ngarep / mbukak ngarep / ndandani ngarep / akses LED layar / layar
6. Tampilan trailer / truk seluler sing dipimpin
7. Tampilan LED transparan lan bolong
8. Layar piksel sing dipimpin cilik
9. tampilan kurva dipimpin
10. Layar LED fleksibel
11. Modul sing dipimpin piranti lunak
12. Tampilan kolom dipimpin kothak
13. Layar dipimpin kolom bunder
14. Poster LED
15. LED Digital signage
16. Olahraga sing dipimpin lan layar dipimpin perimeter