Omah >Produk >Tampilan LED bolong>Tampilan LED bolong / tirai ruangan

Tampilan LED bolong / tirai ruangan

Tampilan led jala / tirai ruangan duwe kabinete banyu IP67 sing langsing lan kabinet entheng. Lan tampilan led jala / tirai ruangan kanthi lampu sing dipimpin kanthi padhang. Tampilan layar bolong / tirai ruangan biasane dipasang ing sisih njaba tembok kaca utawa bangunan, sawetara uga dipasang ing payon bangunan. Wong bisa ndeleng tampilan sing dipimpin saka sisih mburi. Panel bobot lampu bolong / tirai ruangan bisa dipasang ing tembok kanthi struktur baja minimal kanggo ngirit biaya instalasi.

Aplikasi tampilan led Mesh / tirai ruangan wiyar banget, kayata led kayata pariwara tampilan outdoor / tirai led tirai, tampilan lobel outdoor / langsir led tirai, display led mesh outdoor mounting wall, tampilan led bolong / cutain ledain kaca.

<1>