Omah >Produk >Tampilan LED sing tetep>Tampilan LED tetep njaba

Tampilan LED tetep njaba

Tampilan dipimpin njaba ruangan biasane dipasang ingolawang lawang. So usually the viewing distance to the led displays from bulk of audiences is short. Ingolawang lawang fixed led display requires high resolution. and it also requires wide viewing angle and higher contrast. So olawang lawangtampilan sing dipimpin tetep biasane digunakake lampu led ireng SMD. Lan kanggo sawetaraolawang lawanglayar sing dipimpin tetep yen kamera butuh foto video lan foto, dibutuhake tampilan layar anyar (3840hz).
Ingolawang lawang fixed led display needs support multiple installation ways. They are usually wall mounted as led video wall,hanging from ceiling, fixed on single or double poles,floor stand led displays etc.Ingupdated technology of the olawang lawang fixed led display may require it support both front and rear service.Ingled modules, led tiles are with magnets for front repair purpose.
Ingapplication of olawang lawangtampilan sing dipimpin tetep akeh banget. Bisa kanggo tampilan panggung, tembok video sing dipimpin gereja, tampilan sing dipimpin sekolah, layar sing dipimpin pusat perbelanjaan, layar sing dipimpin ruangan konferensi, tembok video sing dipimpin stasiun TV, tampilan sing dipimpin hotel, tampilan sing dipimpin rumah sakit, lsp.
<1>