Omah >Produk >Tampilan LED bolong

Tampilan LED bolong

Tampilan Mesh LED duwe kabinet aluminium ringan lan biasane ukuran panel standar yaiku 500x1000mm utawa 1000x500mm. Kanggo sawetara proyek tartamtu sing ukuran panel bisa uga disesuaikan. Tampilan LED Mesh nduweni fitur transparansi. Uga diarani ndeleng liwat tampilan sing dipimpin. Dadi tampilan LED bolong biasane dipasang ing mburine tembok kaca utawa dipasang ing njaba windows utawa bangunan. Dadi, iki ora bakal nyegah paningale wong-wong ing bangunan kasebut. Tampilan dipimpin bolong ruangan utawa tampilan sing dipimpin tirai minangka bukti banyu lan tahan cuaca. Supaya bisa dipasang ing njaba langsung. Tampilan LED bolong nggunakake daya luwih sithik tinimbang tampilan LED normal lan kabinet bobot entheng mbutuhake struktur baja kurang kanggo dipasang. Dadi ngirit biaya transportasi lan instalasi kanggo pelanggan.

Tampilan LED bolong duwe disipasi pemanasan sing luwih apik tinimbang layar tradisional, mula ora perlu AC kanggo adhem. Aplikasi tampilan LED bolong wiyar banget, kayata tampilan / layar sing dipimpin bolong, tampilan / layar led jala, tampilan / layar led mounting mesh, tampilan / layar led bolong tembok kaca.
<1>