Omah >Produk >Tampilan LED Rental>Tampilan LED Rental Luar Ruangan

Tampilan LED Rental Luar Ruangan

Tampilan led sewa ruangan lan layar led sewa ruangan biasane nganggo panel LED aluminium casting casting banyu 65. Panel sing dipimpin bobot entheng lan langsing lan luwih gampang dipasang lan dibongkar. Tampilan sing dipimpin sewa ruangan nganggo bar gantung bisa digantung ing truss kanggo acara kanthi gampang. Gunakake modul pangopènan pangopènan ngarep bukti banyu, ubin sing dipimpin bisa nggawe layanan ngarep bukti njaba ruangan tampilan dipimpin sewa. Modul layanan Water Front Front dipimpin modul lan ubin sing dipimpin bisa ndandani tampilan supaya luwih gampang lan cepet.
Tampilan dipimpin penyewaan ruangan mbutuhake padhange sing luwih dhuwur (â ‰ ¥ 6.000nit) bisa kanggo acara ruangan lengkap. Yen tampilan led sewa ruangan nggunakake lampu led ireng njobo bisa nuduhake kontras sing luwih dhuwur lan kualitas gambar sing luwih apik. Mudhunake padhange supaya tampilan sing digunakake kanggo acara njero ruangan. Dadi sejatine, tampilan sing dipimpin sewa ruangan bisa digunakake kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan.
Aplikasi tampilan led rent outdoor lan tampilan led rent outdoor iku wiyar banget. Tampilan dipimpin sewa ruangan njaba bisa digunakake minangka tampilan led sewa olahraga ruangan, layar led acara luar ruangan, tampilan panggung panggung outdoor, tampilan led konser ruangan, bisnis LED layar sewa, tampilan LED Broadcast Acara njaba lsp.
<1>