Omah >Produk >Tampilan LED Rental

Tampilan LED Rental

Tampilan njero ruangan sing dipimpin njero ruangan tetep dipimpin ing njero ruangan biasane dipasang ing njero ruangan. Dadi biasane jarak ndeleng menyang tampilan sing dipimpin saka akeh pamirsa cendhak. Tampilan dipimpin tetep njero ruangan mbutuhake resolusi dhuwur. lan uga mbutuhake sudut pandang sing amba lan kontras sing luwih dhuwur. Dadi tampilan sing dipimpin ing njero ruangan biasane digunakake lampu led ireng SMD. Lan kanggo sawetara layar sing dipimpin njero ruangan sing kamera butuh video lan foto sing dijupuk, mula mbutuhake tampilan led (3840hz) sing dipimpin.
Tampilan sing dipimpin ing njero ruangan perlu ndhukung macem-macem cara instalasi. Biasane dipasang ing tembok minangka tembok video sing dipimpin, digantung ing plafon, dipasang ing tiang siji utawa dobel, tampilan sing dipimpin ing lantai, lsp. Teknologi sing dianyari saka tampilan sing dipasang ing njero ruangan bisa uga ndhukung dhukungan ing ngarep lan mburi. Modul sing dipimpin, kothak sing dipimpin nganggo magnet kanggo keperluan ndandani ngarep.
Aplikasi layar dipimpin tetep njero ruangan wiyar banget. Bisa kanggo panggung sing dipimpin, tembok video sing dipimpin gereja, layar sing dipimpin sekolah, layar sing dipimpin pusat perbelanjaan, layar sing dipimpin ruang konferensi, tembok video sing dipimpin stasiun TV, tampilan sing dipimpin hotel, sing dipimpin rumah sakit tampilan lsp.
<1>