Omah >Produk >Tampilan LED sing tetep

Tampilan LED sing tetep

Tampilan / layar LED sing tetep biasane digawe saka panel sing dipimpin jinis tetep. Bahan panel sing dipimpin tetep bisa dadi wesi, aluminium lan aluminium casting. Tampilan / layar sing dipimpin tetep dipasang ing njaba ruangan lan njero ruangan kanthi permanen. Panel LED lan ukuran tampilan sing dipimpin bisa disesuaikan. Kabinet tampilan sing dipimpin tetep ndhukung macem-macem jinis instalasi, kayata tembok video sing dipimpin ing tembok, tandha basa sing dipimpin, layar jinis sing digantung, jinis instalasi sisih mburi kanggo layar kaping pindho lsp. 
Tampilan / layar dipimpin sing diperlokake mbutuhake bahan baku bermutu kalebu lampu LED berkualitas tinggi, IC, pasokan listrik lsp. Tampilan LED kerja sing suwe mbutuhake tampilan / layar sing dipimpin tetep dirancang kanthi ngirit engery, kurang nyuda padhang lan umur luwih dawa. Kabinet layar / layar sing dipimpin tetep biasane duwe papan sing amba kanggo disipasi pemanasan sing luwih apik.
Aplikasi tampilan / layar sing dipimpin tetep digunakake minangka pratandha sing dipimpin tetep, papan video sing dipimpin tetep, tembok video sing dipimpin, papan reklame sing dipimpin, papan sing dipimpin komersial, papan tandha digital sing tetep, tampilan video sing dipimpin kanthi tetep, papan tandha sing dipimpin, tetep papan skor digital, papan skor dipimpin tetep, papan tote digital tetep, tampilan led van tetep, tampilan dipimpin seluler tetep, tampilan truk sing dipimpin tetep.