Omah >Produk >Tampilan LED kreatif>Tampilan Led Creative Creative Instalasi

Tampilan Led Creative Creative Instalasi

Tampilan led kreatif sing dipasang kanthi instalasi tetep duwe panel sing dipimpin sing cocog kanggo instalasi permanen. Ukuran lan bentuk panel sing dipimpin bisa disesuaikan. Modul lan kothak sing dipimpin alus lan fleksibel bisa nggawe panel sing dipimpin kanthi beda lan tampilan sing dipimpin. Yen digunakake modul led alus banyu ing njaba ruangan, bisa nggawe kolom sing dipimpin ruangan. Jubin led fleksibel bukti banyu yaiku IP67 lan tahan cuaca.

Tampilan dipimpin kreatif instalasi sing dipasang digunakake kanthi wiyar minangka tampilan sing dipimpin ceative mall, kolom sing dipimpin pusat perbelanjaan, tampilan sing dipimpin kreatif bandara, tampilan kolom sing dipimpin bandara, tampilan sing dipimpin kreatif, tampilan sing dipimpin kurva kreatif, lsp.
<1>