Omah >Produk >Tampilan LED kreatif

Tampilan LED kreatif

Tampilan dipimpin kreatif digawe saka modul / jubin sing fleksibel, modul / jubin sing dipimpin alus utawa modul lan panel 90 derajat. Dadi bisa nggawe macem-macem tampilan LED bentuk, kayata tampilan kurva, tampilan led cekung, tampilan dipimpin cembung, layar dipimpin bentuk, tampilan 90 derajat, kolom sing dipimpin squre, lsp.

Tampilan layar kreatif digunakake kanthi wiyar kanggo instalasi ginjel lan telpon tetep. Kanggo nyewakake tampilan kreatif, biasane digunakake kanggo nggawe panggung kreatif kanggo konser lan acara. Tampilan LED kreatif instalasi tetep digunakake ing mall, bandara lsp kanggo narik kawigaten para pamirsa amarga berjangka kreatif.

<1>